Rukomet utakmica - "ХВАЛА НА ЛЕКЦИЈИ!" - РУКОМЕТАШИ "МАЧВЕ" ПОСЛАЛИ СНАЖНУ ПОРУКУ ПРОТИВНИКУ КОЈЕГ СУ "ИСПРАШИЛИ"
ИСТАКНУТО ТРАКА

„ХВАЛА НА ЛЕКЦИЈИ!“ – РУКОМЕТАШИ „МАЧВЕ“ ПОСЛАЛИ СНАЖНУ ПОРУКУ ПРОТИВНИКУ КОЈЕГ СУ „ИСПРАШИЛИ“

pin - "ХВАЛА НА ЛЕКЦИЈИ!" - РУКОМЕТАШИ "МАЧВЕ" ПОСЛАЛИ СНАЖНУ ПОРУКУ ПРОТИВНИКУ КОЈЕГ СУ "ИСПРАШИЛИ"

Првенствена утакмица Прве рукометне лиге у Богатићу између домаћина ОРК „Мачва“ и „Карађорђа“ из Тополе завршена је невероватним резултатом 50:19 (полувреме 23:9). Домаћа екипа је знатно успешнија у овогодишњем првенству и заузима другу позицију, док су гости на самом зачељу табеле.

Убедљива победа високих резултатом није, међутим, постигнута само захваљујући надмоћи домаћина. Гости су, наиме, суочени са повредама играча, на мегдан у Богатић стигли са свега 6 играча који су одиграли целу утакмицу.

Ослабљен тим из Тополе није имао шансе против разиграних домаћина, али су током утакмице освојили симпатије навијача за срчану, фер и поштену борбу на терену.

Иако су домаћи рукометаши „испрашили“ и „избушили“ мрежу гостију из Тополе, руководство ОРК „Мачва“ је после утакмице противницима упутило снажну поруку: „Хвала на лекцији како се не одустаје и у тренуцима када су шансе мале. Много смо научили од вас!“

Тако су противницима одали признање што су иако ослабљени ипак одиграли утакмицу, нису калкулисали, нити одустајали, а добро су знали коме „излазе на црту“.

У тиму „Мачве“ има доста младих играча, а са трибина су утакмицу посматрали и клинци који похађају школу рукомета, који су на овом примеру доста научили о спортском витештву,  фер плеју и како се са противницима граде истински спортски и пријатељски односи.

Т.У. – Д.Г.

Related Images: